گروه رامیار

رامیارها چه کسانی هستند؟
این گروه متشکل از تعدادی همجنسگرا با دیدگاه‌های متفاوت اجتماعی و سیاسی است که در نقاط مختلف دنیا زندگی می کنند، مشاغل مختلف دارند و از طبقات مختلف اجتماعی دور هم گرد آمده‌اند.
این گروه از افراد حقیقی تشکیل شده است، اما موقعیت زمانی و مکانی ایجاب می‌کند که زیر یک نام حقوقی به فعالیت خود ادامه دهند چراکه نه نام‌های حقیقی می‌توانند موجب پیشرفت بیشتر و یا مشروعیت بخشیدن به این گروه شوند و نه لزومن کار اجتماعی و اهدافی که این گروه دنبال می‌کند، نیازی به نام‌های حقیقی دارد. از سوی دیگر شرایط سیاسی ایران باعث می‌شود که افشای نام حقیقی (آن هم برای گروهی از همجنسگرایان) نه تنها برای افراد گروه خطرآفرین باشد، بلکه اطرافیان آنها را نیز مورد خطر قرار می‌دهد که خود به نوعی موجب جلوگیری از رسیدن به اهداف است.

گروه رامیار چرا به وجود آمد؟
در یک جمله می‌توان خالی بودن جایگاه نقد را عامل اصلی به وجود آمدن این گروه دانست. گرچه گروه‌های اجتماعی متعددی پیرامون مسایل مختلف شکل گرفته‌اند اما همیشه جای گروهی که از بیرون و با نگاه منطقی به شیوه گام برداشتن این گروه‌ها و در مقیاس بزرگتر جامعه مادر نگاه کند خالی بود.
جامعه اقلیت‌های جنسی نیز همانند جامعه بزرگتر خود، جامعه ایران در حال گذار را تشکیل می‌دهند و در این گذار، با پستی‌ها و بلندی‌های بسیاری روبه‌روست. همینطور نبود الگوی مناسب و نبود دیدگاه نقدکننده بی‌طرف، از معضلات حرکت‌های اجتماعی امروز ماست.
در همین مسیر بود که گروه رامیار تشکیل شد تا سعی کند با نگاه بی‌طرف، به نقد حرکت‌های اجتماعی بپردازد.

هدف‌های گروه چیست؟
هدف ما حرکت به سوی آینده‌ای روشن است، اما شیوه رسیدن به این آینده را در گرو حرکت‌های اجتماعی جستجو می‌کنیم و از منظر اجتماعی و درونی به نقد حرکت‌ها خواهیم پرداخت. هدف این گروه، تبدیل شدن به یک دیده‌بان بی‌طرف است و تا زمانی که فرد فرد اجتماع بر سرنوشت خود مسئول و حساس نباشد و یا سازمان‌های مشروعی برای این کار به وجود نیایند، به کار خود ادامه خواهد داد.
گرچه که خود ما واقف هستیم که «بی‌طرف» و «منصف» بودن، خود به نوعی جهت دادن است، اما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا از جهت دادن به حرکت‌های اجتماعی بپرهیزیم و صرفن تلاش کنیم، نگاهی جامع به حرکت‌های اجتماعی داشته باشیم و آنها را از زوایای مختلف بررسی کنیم.
منظرگاه ما اجتماع است و برای جلوگیری از پراکندگی، بر روی حرکت‌های اجتماعی که شبکه‌های خودجوش ایجاد می‌کنند، تمرکز بیشتر داریم تا در نهایت بتوانیم نکات مثبت این حرکت‌ها را در جامعه همجنسگرایان و در کل اقلیت‌های جنسی پیاده کنیم.
اما چارت کاری خود را محدود نکرده‌ایم تا بنا به موقعیت‌های مختلف بتوانیم به فعالیت‌های سازنده ادامه دهیم.
از جامعه چندصدایی و ایجاد تریبون‌های متعدد استقبال می‌کنیم چراکه این چندصدایی بودن را اولین گام رسیدن به جامعه دموکراتیک می‌دانیم. گروه رامیار دیدگاه خاصی را برای فعالیت انتخاب کرده است و امیدوار است تا هر فرد و گروه با توجه به دیدگاه خاص خود فعالیت خود را شروع کند.
از مافیایی شدن حرکت‌های اجتماعی دوری می‌کنیم به همین جهت است که علاقمندیم انتقادها و پیشنهادها در بدنه جامعه مطرح شود تا این پویایی در کل جامعه مشاهده گردد.

بسیار خرسند خواهیم شد اگر همانگونه که ما شروع به نقد جامعه کرده‌ایم، ما را از دیدگاه خود آگاه سازید.
گروه رامیار